Συνεχίζουμε ενάντια στην "πράσινη ανάπτυξη" του Μητσοτάκη!




Δεκάδες χιλιάδες διαδήλωσαν στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα, στις πορείες του Πολυτεχνείου αψηφώντας το κλίμα τρομοκρατίας που προσπαθούσε να στήσει η κυβέρνηση της ΝΔ.

Εργαζομενοι/ες, φοιτητές/τριες, μετανάστες και πρόσφυγες, αντιφασίστες/ιες, ακτιβιστές/τριες ενάντια στην καταστροφή του πλανήτη πλημμύρισαν τους δρόμους στέλνοντας ηχηρό μήνυμα ότι 46 χρόνια μετά, η εξέγερση του Νοέμβρη είναι επίκαιρη και φωτίζει τους αγώνες μας σήμερα.

Στην πορεία συμμετείχε και η Πρωτοβουλία Ενάντια στην Περιβαλλοντική Καταστροφή και την Κλιματική Αλλαγή με το πανό της μαζί με την πρωτοβουλία Όχι λιμάνι στην Πειραϊκή. "Όχι εξορύξεις και ιδιωτικοποιήσεις, στο δρόμο του αγώνα βρίσκονται οι λύσεις", "το κέρδος σκοτώνει τον πλανήτη", "αλλάξτε το σύστημα όχι το κλίμα", "οι άνθρωποι πάνω από τα κέρδη", "έξω η Cosco από τον Πειραιά" ήταν μερικά από τα συνθήματα που φωνάζαμε.

Συνεχίζουμε σε όλες τις μάχες ενάντια στην "πράσινη ανάπτυξη" του Μητσοτάκη, ενάντια στο ξεπούλημα της ΔΕΗ και την ιδιωτικοποίηση της ενέργειας, ενάντια στις εξορύξεις και τα βιομηχανικά αιολικά πάρκα, ενάντια στην παράδοση του Πειραιά στην Cosco, για να σώσουμε το Ελληνικό το πάρκο Γουδή, τα δάση και τα ρέματα από τα αρπαχτικά της αγοράς.